dom här kom mamma & pappa hem med igår, SNÄLLT


är det sant att det bara är 20 dagar kvar tills jag ska flytta?


it's complicated, it always is, that's just the way it goes

ja jag är dålig på att blogga men nej jag har inte dött. nu ska jag och mamma ut och rida (ja ni hörde!!!) och senare ska ni få veta vad jag egentligen sysslar med nuförtiden!

vill ni veta en sak?

jag hatar att åka bil och jag vill vara hemma nu! snart ska vi släppa av hanna i huvudstaden, mmm skönt, då ska jag breda ut mig hehe

grattis till jacqueline och hennes nya häst till framgångarna i ö-vik!

hahahah imorse råkade vi låsa in bilnyckeln i bilen och våra planer på att vara tidigt på falsterbo var bara att spola. en låssmed kom till slut och det tog cirka 2 min att få upp bilen (svindyrt!), jävlar så ovärt! nu är vi påväg till trelleborg för att hämta hanna och sen ska vi till falsterbo ja.

smygehuk är sveriges sydligaste udde

idag har jag blivit väckt av en galet stor åskknall, och sedan blivit anklagad för att sova bort halva dagen ( hallå har inte jag semster?) fram till nu har vi varit ute och cruisat med bilen, tittat på två fina hus och nu ska vi lämna av hanna någonstans just vid trelleborg där hon har nån kompis. nu ska vi titta på några fler gårdar och sen så vet jag inte riktigt alls vad som är tänkt.


JENKA

mitt försök till bloggande tidigt imorse verkar inte riktigt ha gått som det skulle, menmen.. imorse kom vi äntligen till skånelandet och våldgästade hos thomas-carina-jennifer, lånade duschen och for sedan till falsterbo, bilköerna var ENORMA, men väntan var som jag redan visste värd varenda sekund. nu tänkte jag bara visa er vad jag har inhandlat under dagen och sedan ska jag traska ut till dom andra. PUSS PÅ ER

ett par kingslands-skor (630kr)

en KL-hood (600kr)

och ett swarowski-armband (399kr)

nu ska jag somna på hanna, natti


saknar dig sen du försvann, saknar dig känner mig halv

sakta men säkert, mamma och hanna och pappa mobbar mig, jag frågade just pappa var vi var men jag minns inte vad han svarade, jag vet inte vart vi är, hur långt vi kommer idag det vet jag inte, jag vet inte heller var vi ska sova, två saker vet jag: skåne är målet och jag längtar!


BORTBORTBORT

nu har jag just startat min sista semester-tvättmaskin, imorgon blir det tidig uppstigning för jag ska packa (såklart har jag inte gjort det) innan vi far 07.30. om allt går som det ska så kommer ni att kunna läsa om saker och ting i min blogg även under denna vecka då jag kommer att vara på resande fot.

märker ni hur fort det går?

idag har min fina fux varit på ATG och röntgat ett ben, han var jättesnäll och tillochmed mamma verkar kunna erkänna att han har lite vett i huvudet ändå! förrutom det så har hanna varit hemma och ridit mogge, det gick bra. imorgon är planen att åka till skäran och andré♥


jag glömde berätta för er att min syster är hemma igen


hanna & mickey blue eyes

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


MUNSBORO MAGUIRE -00


Piteå RK 27-06-09
fotograf  Jenny Hortlund

godnatt alla

Vad har du för utrustning?

Vad har du för ridbyxor? ett par beige domani, ett par gråa (något konstigt märke) +ett par kingsland på väg hem wiiiee!
Vad har du för stövlar? ett par tretorn
Vad har du för skor? dublin, ett par bruna och ett par svarta
Vad har du för strumpor? glittriga celeste stein från USA, några kingslands tävlingsstrumpor och ett par vanliga kingsland
Vad har du för säkerhetsväst? en zippa
Vad har du för ridhjälm? en gpa speed air och en charles owen
Vad har du för sadel? en brun pessoa, en svart cliff barnsby och en brun jeremy rudge
Vad har du för benskydd? oftast veredus carbon gel eller olympic på tävling, annars eskadron mfl.
Vad har du för träns?  ett dyón, ett glen gordon, ett zaldi, två stübben, ett heimer och massa andra konstiga
Vad har du för grimma? flera skruttiga
Vad har du för spö? ett mintgrönt som aldrig går att ersätta med något annat.
Vad har du för schabrak/vojlocks? flera anna scarpati, några JW, ett par lamicell och endel andra, när jag rider hemma har jag andra i flera olika märken.
Vad har du för martingal? två stycken pessoa, en brun och en svart
Vad har du för bett? smala tredelade för det mesta
Vilket märke är ridstövlarna? tretorn
Vilket märke är tävlingskavajen? animo
Vilket märke är sadeln? pessoa, cliff barnsby, jeremy rudge
Vilket märke är ridbyxorna? domani mm
Vilket märke är skjortan? kingsland
Vilket märke är pannbandet? ett swarowski, sedan har jag massvis med pannband som jag både rider hemma i och tävlar med, alla av mamma.
Har du läderstövlar? nej
Har du helskodda ridbyxor? nej
Har du tävlingskläder? ja
Har du dyra ridkläder? både och
Har du en dyr sadel? nja
Har du ett dyrt träns? både och
Hur mkt kostade dina ridstövlar? ca 3999kr
Hur mkt kostade ditt fleecetäcke? dom flesta är segertäcken och sedan har jag endel andra, inga finare.
Hur mkt kostade ditt dressyrspö? har inget spö som är längre än 60 cm typ
Hur mkt kostade din hjälm? 4900kr samt 2800kr
Hur mkt kostade ditt träns? mellan 300-3500kr
Hur mkt kostade ditt nosludd? använder ej
Hur mkt kostade dina stigbyglar? mellan 300-1200 svenska riksdaler.

öj myror, ni bygger eran nya myrstack farligt nära min favorit-ridstig!

oj vad dagarna går fort, det har faktiskt hänt en del saker i mitt liv den senaste tiden!

på fredag efter träningen for jag och andré på bio och såg gruppen för särskilda insatser, mycket bra! på lördag förmiddag mockade vi stallet tillsammans och på eftermiddagen kom martina och josse med sina hästar. innan maten så hoppade vi på ridbanan och carro fick prova ferre, hon hoppade också litegrann med han och det är bara att konstatera att han är finast! i går var vi på kattisholmen hos farmor och farfar och det var mysigt! idag klockan 11 for andré hem och det blev lite tomt, ikväll har jag ridit och nu sitter jag och äter kola MUMS! imorgon ska fuxen ut och åka och jag ska även börja packa till skåneresan WEHOo


nu ska jag duscha och sen drar vi på bio


mogge har hoppat höghinder och mamma är riktigt nervös

idag har mogge hoppat för daniel s, det vet ni redan, det gjorde han igår också, det vet ni redan, han gick ba king, haha lillkorven! igår fick mamma i uppdrag att göra pannband till landslaget i ponnyhoppning, hur coolt var inte det????????? så här ser det som redan är klart ut:  hejja sverige!

goddag på er

nu har jag just ätit en liten frukost/lunch och nu ska jag ut och hämta mogge och snygga till han, sedan bär det av mot stöckePF där jag och moggi ska träna för daniel svensson. på morgonen har ferre gått dressyr på ridbanan och ikväll ska jag hitta på något roligt med fuxen♥ nu ska jag ut och putsa lite grejor och om ni klickar in på min blogg senare ikväll ska ni få veta en RÅÅCOOL grej ;)  hehe PUSS PÅ ER!

mogges första felfria runda i LA, piteå rk den 27 juni 2009.

jag blir nyfiken

NU NI, eftersom jag har hyffsat med läsare varje dag och inte har en aning om vilka det kan vara är så frågar jag nu:

♦vem är du och varför läser du min blogg?
snällasnälla, skriv en liten kommentar och säg mig, vem ääär du?
 var anonym ifall det är så du känner. TACKARRR!

HANNA, kom hem och ät smultron med mig!


kära dagbok, idag har 17 stycken rapande kossor facinerats av jag och ferre och jag har för första gången i livet sett en brun-vit ko göra ett galoppombyte, det i sin tur facinerade mig!

tur att vi i norrland får lite regn och vatten, tur att inte gud skämmer bort oss när det gäller sol och värme och sådant. ikväll har jag ridit på ponny i det piskande regnet och det var, mmm ljuvligt!

den här bilden har challe tagit och den är från jag och ferlandos msv-debut 
i elitseriens sista omgång på hippologum den 16 maj 2009.

när frusen mark blir sommaräng

 

min finaste fuskis


bild: bästa jacqueline
igår: fuxen
idag: fuxen
ikväll :andré
nu: KUBBBB!

för du var solskenet

ikväll har jag ridit ett par poahästar, någonting har hänt med mogge, han verkar veta att om man sköter sig nu kan man få följa med på ett äventyr (har en fågel viskat i hans öra eller vad?) han är jättefin. fuxen däremot betedde sig inte riktigt bra, han var mer vild än tam och om jag överlever helgen vet nog bara gudarna. imorgon iallafall, klockan 10.30 så åker jag och fuxen till stöcke, jag ska rida 3 st LCar ihelgen och det hoppas jag ska vara lagom. (jacqueline, jag räknar med att du kommer och träffar mig!) nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag krypa ner med andré i sängen, HEEEEJRAAAaaa

ANDRÉ ♥ FERLANDO


" -jag förstår inte att det kan finnas en så här jävla snäll häst!!! " André, 17 år & hästälskare

här får ni min ridoutfit för dagen


MOGGE ÄR FINAST!

gör vardagen enklare, följ min blogg med bloglovin


  Bli medlem nu - det är gratis!

life is a maze and love is a riddle

hej på er. 
bloggandet är lika slött som livet just nu, det är värmens fel! påmåndag eftermiddag åkte jag och andré till skäran och dit kom klara och ludde på kvällen, det var väl sådär ösigt men funkade lätt. igår eftermiddag kom pappa och förstörde lyckan och jag var tvungen att åka hem! så igårkväll kom emmaös och emmac och hängde lite, sen kom pojkarna och dom vart kvar här till sent i natt. mamma väckte mig i morse (ville slå henne) och sa att martina var på väg hit, så jag och ferre har hoppat med henne och uffe på morronen, ferre är finast! sedan har jag påtat på och ja.. nu sitter jag här med ett mjölkglas och vad som händer senare det vet nog ingen, eller jo, ikväll kommer andreeee PUZ!

denna bild gör det enkelt för er alla att se vad vi har gemensamt, du är finast!

RSS 2.0