svenskt ponnyderby

hejsan allihopa, hoppas att ni har haft en skön och trevlig helg. detta får bli ett snabbt litet inlägg för klockan är natt. ifredags efter NFU var jag och tjejerna ute och red och sedan cyklade vi till svedala och handlade mat, lagande värsta lyxiga middagen och det var gott, vid 07.30 på lördagmorgon kom julia och freja och hämtade mig och vi åkte till dagstorp, tittade på ponnytävlingar hela dagen och såg många fina ponnyer, på kvällen träffade jag lingus och sen drog vi på ryttarfesten och det var roligt:) imorse väckte jennifer mig och huvudet värkte, vi lastade ponnyerna och åkte igen, så även denna dagen har jag strövat omkring på tävling, strövat omkring utan att tävla och tillslut tyckt så synd om mig själv för att jag inte kunde hoppa så att jag var tvungen att köpa ett schabrak, ni får bild på det imorgon. vid klockan sju ikväll kom jag hem igen, hem till bökis, så ikväll så har jag ridit moggeman och han var fin. imorgon börjar skolan 0900 och imorgon eftermiddag ska jag och girlsen rida till sjön igen. det är iallafall planen.


Postat av: hej
Hej elvira! hoppas du har bra!!
btw.. de där röda "sängbordet" du hade på nån bild nedanför,
 vart har du köpt de?? de är så snyggt!! kram :)
hejsan! mitt röda databord/sängbord kommer från IKEA och ja, det är väldigt snýggt:)

Postat av: J
Vad har du gjort av de andra hästarna? Är de kvar i Ume eller?


hejsan j! det är så att tre av mina ponnyer står kvar i skellefteå hos mamma och pappa, alltså inte i umeå. tanken är att de såsmåningom ska säljas och att mina ungponny ska stå här i skåne.



and what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?

i går kom daniel zetterman till oss och vi tränade för han för första gången, mogge tog sig knappt över 30 centimeter och jag vill inte ens veta vad daniel tänkte. häromkvällen klippte jag iallafall moggamannen så nu ser han inte längre ut som än nordsvensk. mogge har också fått en hagkompis som heter alvina och det är bara för gulligt. idag har vi ridit självständigt på lektionstid, och sen ikväll så red jag och ronja och madde ner till sjön och badade litegrann med hästarna, snackade med engelsmän och kollade nakna killar, det var mysigt! imorgon springer vi dressyr för karin hero och jag tror varken jag eller mogge längtar. idag har jag och tjejerna haft våran första praktiska idrottslektion med anna ( och krister g, om du läser detta: jag kommer inte att sakna dig!!! svär) och det var det roligaste på länge. idag har vi också testat kabab rule på svedalas mest mobbade gatukök, ni får lite bilder från det, MUMS!

frågan är varför ronja ser ut som en råtta?

imorgon svarar jag på frågorna i tidigare inlägget, GODNATT


230809 2312

idag har ronja och madde och michelle och julia och freja och alla kommit med sina hästar, så nu är det dragit i stallet hehe. idag kändes mogge som sig själv igen och efter vi hade ridit så kollade jag och isis lite ridvägar=) tjejerna har tydligen hittat en sjö som vi ska rida till när alla har kommit omkring, imorgon ska jag klippa moggeman och därmed kanske också bli avbockad. imorgon börjar också skolan på allvar och klockan 0745 börjar stalltjänsten. OCH imorgon får ni kanskekanske lite mera blider och sånt för nu måste jag sova, GODNATT!

skäran09

hejsan jag heter mogga och det är här jag bor↓↓↓↓↓


 gullig


stallet


trötter


en ronja och en katt


en elvira och en kanoncykel


katten putsar på gräset framför klassrummet


några fina tjejer i degeberga, ronja julia freja och michelle


elvirab och trettiofyra stycken söta ankor

eftersom det finns vissa som gnällt runt avsaknande av bloggning så har jag ikväll tagit mig i kragen och lagt in lite bilder från idag och tidigare i veckan! vissa kommer från mobilen och är sämre kvalitet. jag har alltså klarat av första skolveckan och i tordags kom mogge hit, jag tror han trivs perfekt och han verkar älska livet. imorgon kommer de sista hästarna och på måndag börjar allvaret. ikväll har vi cyklat till svedala och käkat pizza eftersom vi inte har några föräldrar som vill mata oss. igårkväll var vi på malmöfestivalen allihop (nästan alla iallafall) och det var trevligt. nu så ska vi snart sova och imorgon kommer madde och ronja hem igen WIEe
puss på er





lördagmorgon

nu drar vi igång, idag ska vi köpa en cykel åt mig, fara på hööks och fixa det sista, husvisning 12.15 mm.  och ikväll ska jag sova i lägenheten=) =) =)

hejsan jag heter elvira och det är här jag bor↓↓↓↓↓↓↓↓↓

nu är jag tillbaka på hotellet efter en god middag och nu kommer några få men efterfrågade bilder. här ska jag alltså (förmodligen) bo tre år framöver: FINT VA?














skånelandet

så tur för er att det fanns trådlöst nätverk på hotellrummet;)
 ikväll ska ni få bilder från mitt nya hem, lägenheten WIIEHOo!!

sista timmen i skellefteååååå

klockan 15.52 idag lämnade jag alltså vallen. hemma. just nu sitter jag och farmor och farfar och har just ätit en god middag. om ganska exakt en timme går bussen som ska ta mig och farfar och pappa till tåget. kvart över sju i morgonbitti kommer vi till huvudstaden och senare på förmiddagen är vi framme i malmö. tyvärr har jag inte med mig något trådlös internet så jag kommer alltså inte kunna blogga under resan men förhoppningsvis så kommer internetet i våran lägenhet funka braaa. så ni MÅSTE alltså fortsätta läsa min blogg! jag har systemkameran och fem stycken minneskort med mig så en del bilder hoppas jag att jag ska kunna visa er. men som sagt, det är osäkert när jag kommer att blogga nästa gång men då, då är jag söder ut och då blir det UPPDATE till er alla. ta hand om er, PUSS!

det här känns faktiskt lite jobbigt↓


norrlandsmästerskap 2009

jag har funderat på att återuppta mitt bloggande


att börja packa ikväll har gjort mig lite obalanserad, tillräckligt för att tippa ner min finaste blomma( den enda jag har, dom andra har råkat dö i brist på vatten) ut ur fönstret, SYND, men jävligt roligt. nu ska jag krypa ihop hos andree, sista natten på ett tag.
 imorgon flyttar jag wiiehoO!

jag hoppas att vi ses till helgen lilljenkooo!



GRATTIS JENNIFER TILL SM-SILVER 2009

10 bilder från sommaren 2009 i brist på något att skriva.










jaaa hallelujah äntligen!!!


RSS 2.0