goddag, jag ska berätta något för er


det här fina shabraket med tillhörande luva från eurostar fick följa med hem från piteå efter helgen, kanske till mogge, ferre, cörni eller fuxen, tack mamma och pappa!

munsboro maguire goes wild och mongo e vad andré e


ihelgen, fredag-lördag-söndag har jag och moggi varit på regionala/nationella tävlingar i piteå. han var gaaalet duktig såklart, hihi love him!

det här kom med posten igår


eftersom mina stövlar fetpajjat och blusen spruckit i en söm så skickade ryttarstugan det här till mig, TACK TILL ER!

MOGGE RÖR OM I O'BOYEN


vad önskar du för svar när du skriker mig i ansiktet och frågar: "VAD ÄR DET FÖR FEL I DITT HUVUD?"


ingenting är finare än kärleken.


sätt inte dina mål efter vad andra tycker är viktigt.

       

     



mamma har avancerat, kom och köp!


här kommer lite nostalgiska (mer och mindre värda) bilder från en VÄRD helg i skäran.

















när dom talar om dig & mig

nu sitter jag på bölevägen 15 och väntar på avgång till skäran där jag ska fira midsommar med andré, kalle och fia. på söndagkväll blir det bloggning igen och MASSA bilder, svär! 
HA EN KANON MIDSOMMAR ALLIHOPEN!♥

keep your faith

hejsan igen allihopen. imåndags kväll så åkte jag och andré ut i skogen, till den älskade stugan där vi var massor med skotrarna i vintras, där var det endel söta människor som grillade och hade sig, vi myste där ett tag och for sedan till maja. strax innan tolv tog det roliga slut då andreas-stackarn körde hem mig på moppen, regnet öste och fyfan, jag hatade livet!

igår väcktes jag av mamma ca 06.55, det var slitsamt! kl 07.00 satt vi i bilen på väg till seminstationen med mickeyblå därbaki. tanken är att få henne dräktig med en väldigt fin dponnyhingst som ni ska får se här nere sen. sedan på kvällen efter att jag hade ridit alla så for jag och pappa och hämtade hö.

även i morse så väcktes jag av mamma ungefär 06.55, fem minuter senare sätt vi i bilen, även denna gång med mickeybrullan därbak, påväg till seminstation med samma avsikt som tidigare. väl där visade det sig att det inte blivit något så även imorgon ( WIIEHOo ) så blir det tidig uppstigning. vädret de här dagarna sedan skolavslutningen har inte varit helt okej men idag har faktiskt solen tittat fram (tack gud för det) och imorgon hoppas jag på strålande sol och +20°, SNÄLLA!


 


MICKEY, tager du denna mannen?

den här roliga historien hittade jag på en god väns blogg igårkväll!


frågan är ju vafan emmaös ( & jennie) tänkte med när den här bilden gjordes?
ibland är hon allt lite påhittig och jag kan inte annat än le.
till emma: jag är fortfarande sur för det som hände i lördags!!!!!

tröttare

nu så ligger jag i sängen och har börjat torka upp igen, ute verkar regnet fortfarande forsa helt obehindrat och jag längtar till våran nedre landsände. ikväll så har.. eller förresten, jag berättar imorgon, jag borde sova för imorgon är det uppstigning tidigt! ni får en bild på mina finaste eller nåt susssss

ferre är kanske inte alltid världens sötaste häst!


femtonde

alltså, i natt verkar det ha regnat mängder! mamma körde upp mig vid sju för att jag skulle hjälpa henne och lasta mickeyblue, dom skulle till seminstationen och kolla någonting, det är bara hoppas att lilla tjejen kan bli med bäbis. nu ska jag ut i stallet igen och klä på fuxen och ferre och sedan försöka få ner dom på betet (hoppas vi inte halkar och slår oss;D ) för snart så kommer hovslagaren och ska snacka med mogga!  ha en bra dag 

i alla väder, i regn och solsken, i vått och torrt, hur brukar man säga? du är bäst älskling!

idag har jag och ferre varit och tävlat i vindeln, red dåligt i första klassen och hade 4 fel i fas 2.  i andra klassen kutade ferre fortast och felfriast i spöregn och vann iallafall den. ferre var dyngblöt och surare än bröd, men vad gör han inte för mig? igår sprng min fux dressyr för anna baker och var jättefinast, som vanligt! ikväll ska han ut och mysskritta och nu ska jag ut och mocka, pusspuss!

vinterluddig ^ smokerings.pixbox.se

-------

fyfan nu har jag vaknat och jag mår sämst!


oh, and time moves on like a train that disappears into the night sky

ikväll har jag, tillsammans med min FÖREDETTA klass, varit vid havet och mysit och umgåtts, där var allt perfekt och jag ska sakna oss såååå! ikväll har även min enda syster lämnat skellefteå och gått vidare mot nya äventyr, det var jobbigt. nu ska jag sova sussss

FYFAN VAD VI ÄR BRA

är hemma nu och fri från skolan, det känns bättre än förväntat att INGEN i hela världen NÅGONSIN kan tvinga mig att gå till skolan igen! jag har fått mina betyg och jag är nöjd. just precis nu sitter jag och äter, sket rätt lite i att en hamburgare var det onyttigaste köket hade att tillgå och stekte mig en.

OTROLIGT, SANSLÖST, ENORMT, OFATTBART, OSANNOLIKT, OTÄNKBART, ORIMLIGT, OTROLIGT, MIRAKULÖST, OBEGRIPLIGT, MAKALÖST, LJUVLIGT, HÄRLIGT, HIMMELSKT, STRÅLANDE, GUDOMLIGT,  UNDERBAAAART!


BT-JUMP vs Veredus Carbon gel


              Börjes tingsryd 195:-                                                    Veredus by Marcus Ehning 1095 :-

kolla vad jag "hittade" häromdagen, vad ska man säga? enligt mig så brukar Hööks stå för kopior av det dyrare märkena men nu har Börjes lyckas efterlikna Veredus Carbon Gel-skydd väldigt bra. Carbon Gel-skydden har ett kolfiberskal och över det ligger en 3mm tunn gelhinna. förrutom detta och att de dyrare förhoppningsvis är av lite bättre kvalité så är det bara det ljusgråa märket som fattas. pinsamt av börjes. eller kanske skickligt? jag har själv skydden till höger som jag tycker är MYCKET bra men nu ska jag nog ta mig en funderare om inte börjes galna kopior är värda en chans!

supersöta småkattungar säljes snarast annars skjuts dom!


är den inte snuttig så säg mig! pris: 0 kronor.

idag har min finaste syster i världen tagit studenten!


LOVE U♥

HANNII

nu åker jag till stan för att se hannas student, det regnar men vafan!

det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.


ikväll när jag gick in från stallet hade jag en bra tanke, jag skulle ut och springa och sen göra en fruktsallad. eeee, jag sket i springningen men gjorde iallafall en frukttallrik! fin va^ MUMS!

rubrik är ett skitpåhitt

eftersom det är nån slags trend att lägga ut dagens outfit så tänker jag visa er vad jag hade på mig ikväll. tyvärr har regnet inte öst ner ikväll lika mycket som man önskar när man gör sig besväret att dra på sig hela galonis-dressen. den höll all väta ifrån mig och desstom är den sexiiiig, hehe pussar

allt kan man inte och allt behöver man inte kunna!

okej, i måndags när jag surt traskade ut i dunjacka i stallet undrade jag vart fan sommaren var, idag blev vi alla dock påminda om att den faktiskt kommer varje år. nu spöregnar det tyvärr igen och jag ska försöka ta mig härifrån och ut för att knega hos poahästarna, dunjackan åker på! eller kanske regnstället?

MIN PELLE♥

And those shoes that you could never seem to fill


tusen minnen för mitt hjärta♥

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me


om jag skulle spotta dig i munnen typ såhär, skulle du kräkas då?

how did I become so obnoxious?

OKEJ, så här ligger det till: 
jag har fyra dagar kvar med min klass, det känns varken "WIIEHOo" eller "fyfan flänn" och jag börjar undra om jag är känslokall eller liknande? min syster tar studenten på torsdag (!!!!!!!!!!!!!!) och flyttar, om jag inte förstått allt fel, på fredag! alltså.. snart har jag alltså en del av familjen i stockholm och hejsan vad jag ska hälsa på! ikväll har ferre, fuxen och mogge ridits och förrutom det och massa annat så har andrés försök att installera en cam tvingat fram ett och annat leende på mina läppar ( ja, han är 10 år efter alla andra ). efter massa stånkande
 och diverse hor-ord utbrister han ungefär  OJ, har ligger det visst en cd-skiva och på den står det "installationsfiler till äckel-cam". han stoppar i skiten i dator och lyckas installera camen som han nu sitter och småflinar i och jag undrar hur länge jag ska stå ut. men ojsan, nu tryckte han visst upp en böjd, gul grej i den stackars lilla kameran, som om jag inte visste hur en banan såg ut. kattunge1, kattunge2 och kattunge3 är sötast i världen just nu och avundssjuk är jag på jacqueline som verkar åka till skåne på fredag! idag blev det visst en del text men imorgon kommer kanske lite bilder, kanskekanske;) ta hand om er!




I'm more in love with you


jag tar ingen skit!

jag tänker inte blogga på ett tag, jag har inget vettigt att skriva om, vi hörs snaaaart!

RSS 2.0